Kwartelstraat 28 8916 BN Leeuwarden Nederland
06 22 80 21 02
info@hoekstrabudgetadvies.nl

Particulier

Belastingaangifte

De meeste mensen ontvangen jaarlijks een bericht van de belastingdienst om aangifte te doen. De Belastingdienst wil de aangifte retour hebben voor 1 april. U heeft echter weinig tijd en zin zich te verdiepen in de belastingwetgeving en wil graag hulp om aangifte te doen. Het liefst zou u wel zoveel mogelijk geld willen besparen op uw belastingaangifte en belastinghulp willen krijgen.

Hoekstra Budgetadvies verzorgt uw volledige aangifte inkomstenbelasting. Daarbij vullen we niet alleen een formulier in, maar geven we vooral advies over hoe u zo veel mogelijk kunt besparen door de juiste aftrekposten te gebruiken. Daarnaast krijgt u adviezen over toeslagen en kortingen waar u mogelijk recht op heeft. U moet hierbij denken aan huurtoeslag, zorgtoeslag etc.

De kosten voor het invullen van de aangifte bedragen € 55,- voor 1 persoon en € 65,- indien er een fiscale partner is. De werkzaamheden gebeuren bij u thuis. U moet er alleen voor zorgen dat de benodigde stukken klaar liggen. De kosten voor Advies en Belastingaangifte Particulieren worden indien niet anders afgesproken a contant afgerekend. (pinnen is niet mogelijk)

Wilt u ook hulp bij uw belastingaangifte of wil u meer weten? Maak geheel vrijblijvend een afspraak.

Administratie

Veel mensen hebben vaak moeite met het bijhouden van hun administratie Vaak wordt dit door (eventuele) familie leden gedaan maar als dit niet mogelijk is kan Hoekstra Budgetadvies uitkomst bieden.

Ik kan u helpen met het op orde brengen van uw administratie. Tegenwoordig moeten er veel formulieren ingevuld worden. Dit kan ik ook voor u in orde maken. In overleg met u wordt er een inventarisatie gemaakt van de uit te voeren taken .Vervolgens kan ik periodiek bij u op huisbezoek komen om samen de administratie te doen.
Het uitgangspunt is dat de cliënt zelf verantwoordelijk blijft voor de administratie.

Meer weten? Maak geheel vrijblijvend een afspraak.